ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΝΕΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, σε μια ασφυκτικά  γεμάτη αίθουσα από μέλη και φίλους του Αστέρα Ζωγράφου, ακολούθησε «μίνι δεξίωση» με φαγητό και δώρα για τους προσκεκλημένους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Προέδρου του ΔΣ Αστέρας Ζωγράφου κ. Τάκη Χουλιάρα και του Αντιπροέδρου κ. Χαράλαμπου Γαβριήλ, στις ομιλίες σηματοδοτήθηκε το μέλλον του Συλλόγου, η ανάπτυξη των ακαδημιών, η εξέλιξη  της ομάδας στα δεδομένα της σημερινής εποχής και ο καθοριστικός ρόλος των χορηγών του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση πραγματοποιηθήκαν οι βραβεύσεις των κ.κ Μάκη Βλαχογιάννη, Δημήτρη Μπίτσικα, Ευάγγελο Τζανή, Κωστή Παπαναστασόπουλο και τον κ. Δημήτρη Αναστασίου όπου ανακηρύχτηκε Επίτιμος Πρόεδρος, για την μέχρι σήμερα σημαντική και πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο μας.

Ιδιαίτερη ήταν η βράβευση του κ. Κώστα Παπαδημητρίου, παίκτη και προπονητή πλέον στα τμήματα υποδομών μας, για την 20 έτη του πορεία και εξέλιξη στον Αστέρα Ζωγράφου

Την πίτα μας έκοψε   η κα. Βασιλική Στρακαντουνα, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού μαζι με τον Προεδρο του Δ.Σ του Αστέρα Ζωγράφου κ.Χουλιάρα.

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο κος Παναγιώτης Γκρέκας, αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας,οι κ.κ Μπενέκης Σωτήρης και Βασιλακοπούλου Παρασκευή (εκπρόσωποι της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά»), ο κος Θεόδωρος Μετικαρίδης Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Γρίβας, Βούρτσης, Χασούρας και Κούρκουλος, ο κος Κωστής Παπαναστασόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου», καθώς και η κα. Ιωάννα Τσιαπαρικου, Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

Επίσης, ήταν ιδιαίτερη χαρά η παρουσία του κ Κώστα Κορμά, Πρόεδρο των Νέων Ζωγραφιωτών, του κ. Χαράλαμπου Κουκούτση αντιπρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «Νέοι Αρκτούροι» και του κου Παντελή Ξενιτίδη , Πρόεδρου του συλλόγου «Ιλίσια 2004».

Το ΔΣ του Αστέρα Ζωγράφου ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται Καλή Χρονιά με Υγεία, Δημιουργικότητα  και Πολλές Επιτυχίες !